Röd och sandaler

Älskar man inte bara de dagar man ser en underbar lapp på lektionssalens dörr där det meddelas att sista lektionen är inställd? Att snöblandat regn öser ner när man sedan går ut är en helt annan femma, men detta är ändå av någon anledning en bra dag . Jag vet inte varför, men jag känner mig väldigt postiv. Såna dagar älskar man också.


Jag har börjat leta vårskor också. Dels för att de flesta av mina andra är antingen förstörda eller inte min stil, dels för att resten är spårlöst försvunna. Det här med vårskor är svårt, för jag vill inte ha gladiatorsandaler eller ballerinaskor. Missförstå mig inte, jag tycker att de är skitsnygga, men det gör alla andra också och det är just det som är problemet. ALLA har såna. Och jag tycker det är så mycket roligare om man är ensam om sina kläder. Nu har jag kanske hittat mina framtida fotkompisar i det nya himmelriket i eskilstuna som stavas Deichmann. Vilket är en sko och väskaffär för er som inte snappat upp det.

Men nu ska jag ta tag i filmrecensionen till svenskan som ska in imorgon, och lyssna på röd, Kents nya(eller nya och nya...) album.

Ciao!


En av mina favoritdesigners Alexander Wangs Jac Flat. Skulle gärna låta dem bo i min garderob om någon gav dem till mig. 3350kr hos Mrs H. Blid lånad därifrån.


Back in Business

Här är jag igen!

Behöver jag ens säga att jag har haft bloggtorka? Bloggtorka+plugg= inga inlägg. Så är det bara. Nu ska jag inte säga saker som att "Nu ska jag verkligen skärpa mig och se till att blogga lite varje dag!" med ett käckt leende, för då går det åt h-vete. Nej, nu säger jag att jag ska ta dagen som den kommer och blogga när jag har lust, det funkar alltid mycket bättre.

Det som hänt i mitt liv sedan sist är väl att jag insett att jag vill höja mina betyg i sådär fem-sex ämnen. Och det är typ en månad kvar till slutproven. Bravo Malin! (Vilket är en av aledingarna till avsaknaden av inlägg).

Dagens låttips: There is a light that never goes out- The Smiths. Och det blir ingen sån där smart liten youtubespelare, för jag är inte tillräckligt teknisk för att förstå mig på sånt. Så det så. 
 
Update: Janina har lärt mig hur man gör nu.


På återseende!



Läxhögen på mitt skrivbord... Nåja, det blir i alla fall lite bättre av att min Marilynkalender är fin!

Mot frisören!

Jag har inte klippt mig sedan i höstas(September, kanske? Minns inte riktigt). Detta har resulterat i fågelboet som ska föreställa mitt hår. Okej, fågelbo är nog lite att ta i, men snyggt är det inte. På långt håll säger alla "ååh, vad långt hår, så vill jag också ha!". När man tittar närmare ser man dock de kluvna topparna och den allmänt risiga stilen. Så nu beger jag mig till frisören för att klipa av sådär 15-20 cm. Jag vet att vissa kommer bli riktigt sura på mig nu, men jag har helt enkelt tröttnat på långt hår nu. Jag hinner inte ens tvätta det på morgonen om jag inte går upp vid kl 6 eller går runt med en bulle på huvudet resten av dagen. Så därför; Bye bye långt hår!

Lägger in före och efter-bild senare. Ha en trevlig onsdag!


Stan och blondiner

Dagen har spenderats på stan med Johanna. Vi har kommit fram till att vi har väldigt olika smak när det gäller det mesta, att vi båda ogillar våra längder( hon är kort och jag är lång) och att det är orättvist att vissa blir solbrända lätt och andra(det vill säga vi) inte. Det lunch på någon sorts pasta/salladsbar och även några fynd inhandlades. Visar mer av dem imorgon.

Nu är det Legally Blonde och marsipanägg doppat i mörk choklad som gäller. Trevlig kväll!

Någon mer som känner sig märkligt pluggsugen efter att ha sett den? I vilket fall är det en av mina favoritfilmer. Blondes rules!

Nya pennor!

Nu när det äntligen är påsklov har jag tagit tid att rita lite. Var riktigt länge sedan, och jag har varit sugen länge så... Dessutom har jag köpt nya pennor. Man har ju hört att Promarkers ska vara suveräna, så jag tänkte att jag skulle ge dem ett försök. Och jämfört med andra tuschpennor...wow! Färgen flyter ihop fint, och det blir inga fula, tydliga streck som det brukar bli när man ritar. Nu köpte jag bara en penna som jag använder till hudfäg, men med tanke på hur bra de var kan jag säga att det kommer bli fler sådana i mitt pennskrin.

 Det enda lite negativa med promarkers är formen på den tjocka sidan av pennan, som är lite svår att rita med, men om man får in tekniken blir det nog hur bra som helst. Jag köpte också en "drawing pen", alltså en sån där svart med jättetunn spets som passar för at rita detaljer med.

Promarker "Blush" 39 kr Panduro Hobby
Drawing pen 0,05mm 32kr  Panduro Hobby

Och så en dålig bild på mitt första försök med Promarkern. Helt okej om jag får säga det själv.


Skor in my <3

Okej, så anledningen till den urusla uppdateringen de senaste dagarna är simpel: skolan! Vi har haft Ma B-prov, och det var inte det lättaste (förhoppningsvis får jag mitt VG i alla fall). Men nu har jag påsklov, så upppdateringarna kommer bli fler och förhoppningsvis lite roligare; jag har nämligen tänkt sy och pyssla lite(och nej, inga påskkycklingar, utan nu pratar vi roliga saker som smycken).


Förresten köpte jag nya skor idag, två par faktiskt. Den stora anledningen är att mina favoriter, de svarta conversen, är fallfärdiga. Mina älsklingar har hängt med i fyra år, men nu har de hål genom sulan, helt nertrampade och tyget har börjat lossna. För att inte nämna den numera gråaktiga färgen. Så vad har Malin köpt? Det blev faktiskt inga riktiga converse(även om de är helt klart snyggast), utan ett par svarta och ett par vita look-alikes från oh så glamorösa Ica Maxi. 99 kronor paret är ett bra pris för kor som jag förmodligen har slitit ut om några månader. Jag kommer så klart inte kasta mina riktiga converse. Bara dra ner på användningen.

Ica Maxi, 99kr st


RSS 2.0